Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
allahtan umut satmiş...
kabus gibi bi arabaydı =)))
benim kaan diye bir arkadaşimin araciydi..güzel araçti..taaa ki o ibherdesign bodykiti yaptirip o 18" iğrenç königleri taktirana kadar...neyse çok şükür şimdi umutun arabasi güzel =)
hahahah saol Volkan 😀 bende çok mutlu oldum kurtulduğuma 😀 ama araç şuan siteden bir arkadaşımızda 😀 biraz değişmiş halde 😀
Evet biraz beğenilmeyen bir araç ama tamamen proje 😀 yeni arabamın stock haliyle çoooooookkk mutluyum 😀
yok öyle almadı..
aldıktan sonra o alakasız turuncu renkteki ayna kapakları ve öndeki turuncu focal işaretleri ile proje aracı oldu😀
ve kaan'ın aracının boyası çok kötüydü..neyle nasıl yıkanıyorsa artık bilemiyorum ama aracın boyası ne parliyordu ne de dokununca pürüssüzdü...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.