TypeR fn2 vs. Clio RS

biz 2-3 farklı stock fn2 ile sadece filtreli clio rs denedik,
clio rs 220 lere kadar çok bariz üstün..
videodaki rs pek kondisyonlu değil ya da type-r stock değil 🙂
filtreli, egzozlu, headerslı ve beyinli fn2 type-r ile yine sadece cai'li ve RS 180 190 lara kadar denk gidiyor.. üstünü göremedik yol müsade etmediğinden.. çok merak eden varsa videosu da var.. bahsi geçen type-r piyasada iyi bilinen type-rlardan biri, hoşaf değil..
aynı, sadece filtreli RSi, sadece grouppeM filtreli ve sadece injen filtreli 2 ayrı ep3 type-r ile denedik... 170'e kadar onlarda da üstünlük olmuyor.. 200'lere gelindiğinde 2 2.5 boy kadar type-r gitmiş oluyor..

filtreli, egzozlu, yazılımlı ve en önemlisi kondisyonu yerinde bi RS stock bi type-r'ı rahat geçer..

dipnot: 2 adet RS sahibi oldum, piyasadaki RS'lerin pek çoğunu kullandım, iyi yürüyenlerin pek çoğuyla yakından muhabbetim var, yürüyenlerin iyi yürümesinde de epey katkım var, ona dayanarak bu kadar emin konuşuyorum 🙂

filtreli, egzozlu, headerslı ve beyinli fn2 type-r ile yine sadece cai'li ve RS 180 190 lara kadar denk gidiyor.. üstünü göremedik yol müsade etmediğinden.. çok merak eden varsa videosu da var.. bahsi geçen type-r piyasada iyi bilinen type-rlardan biri, hoşaf değil..
aynı, sadece filtreli RSi, sadece grouppeM filtreli ve sadece injen filtreli 2 ayrı ep3 type-r ile denedik... 170'e kadar onlarda da üstünlük olmuyor.. 200'lere gelindiğinde 2 2.5 boy kadar type-r gitmiş oluyor..

filtreli, egzozlu, yazılımlı ve en önemlisi kondisyonu yerinde bi RS stock bi type-r'ı rahat geçer..

dipnot: 2 adet RS sahibi oldum, piyasadaki RS'lerin pek çoğunu kullandım, iyi yürüyenlerin pek çoğuyla yakından muhabbetim var, yürüyenlerin iyi yürümesinde de epey katkım var, ona dayanarak bu kadar emin konuşuyorum 🙂

kadır,baturalp,huseyın bu 3 kısının kı harıc zaten en ıyı 2 tanesı sendeydı kı onlarınkılerde stock ustu arabalar😀

kardesim seni ayakta alkisliyorum 😱key:

Clio'cular üretti onu 😀 5'e atınca duvara çarpıyo arabaları da ondan puhaha

aynen, 0.358 cw sürtünme katsayısı bi ford connectte var bi de clio rs de 🙂
ama 4. vitesin 220+ olduğunu düşünürsek çok da kötü sayılmaz 🙂

Clio RS'in kullanıma hazır hali (kuru ağırlık değil) 1035 kg...
Stepne vs 2-3 malzeme eksilterek, günlük kullanımını aksatmadan 1000-1005 kg'ya inmek mümkün 🙂
Stock hali 160 165 arası veriyor.. Yazılım egzoz cai falan 3-5 utku dokunuşu ile 180-185 civarı çıkar..
Ton başına düşen hp'yi hesaplamayı herkes biliyordur.. 🙂

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt