volkansyhn
Kayıtlı Üye
trafik sigortasında plaka önemli midir? arkadaşımın arabası 2004 astra 34 plaka iken 1300 tlydi. sattı 2008 59 plaka civic aldı 560 tl çıktı. neden ucuz cıktı acaba? varsa böyle bir durum ikametim izmitte plakamı alcam 41 plaka ucuzlasın benım de
Buyuksehirler de arac daha fazla oldugu icin kaza orani daha yuksek sigorta fiyat verirken bunlari goz onundebulunduruyor buyuzden daha fazla cikiyor fiyat buyuk sehirlerde yani plaka farkediyor
Bu mesaj iPhone cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Yeni ruhsat parası. Ayrıca plaka.o zman benim sigortacıyı bi güzel haşlıcam. ıkamet kocaelı de 41 e cevırme masrafı ne kadar olur acaba?
o zman benim sigortacıyı bi güzel haşlıcam. ıkamet kocaelı de 41 e cevırme masrafı ne kadar olur acaba?
aşagı sakal yukarı bıyık mevzusuna donduk yanı 😀Sakın çevirme benim bundan önceki aracım 41 plakaydı ve 34'ten 150 lira fazla çıkıyor çünkü 41 plaka transit geçiş bölgesi olduğu için sigorta kasko fiyatı yüksek çıkıyor
Aynen öyle hiç bulaşmamak lazım o işe çünkü satış yapacaksın çift ruhsat parası üstüne plaka masrafı tabi en iyisi Allah kaza bela vermesinde hasarsızlıktan yararlanalımaşagı sakal yukarı bıyık mevzusuna donduk yanı 😀