Kazasız belasız kullan yavrum maşallah araban çok güzel. İstinye parktaki resitali unutmicam hatta aynısını yaptırırsam şaşırma 😀
yiğit şu orta konsola da el atman lazım, piyano black ve navigasyonlu orjinal bir sistem yakışır bu araca, bluetooth da çözümlenmiş olur. Kabin içi ışık paketi de lazım bak o para tutmaz.
cok guzel arac kara kuru bırsey🙂
kendine benzetmişsin arabayı ama senden yakışıklı 😀
kazasız belasız Yiğido, yapılacak bişey kalmadıysa çabuk sıkılmazsın umarım bundan sonra 🙂
kazasız cezasız sürüşler dilerm
emeklerinin karşılığı gerçekten güzel oldu 🙂
siyak leon 🙂 maşallah, beğenecek yeri çok ama ben senin şu vana açıkken sesini beğenemedim 😛
Allah kazalardan saklasın Yiğit.
Maşallah daha ne olsun gayet canavarımsı😀Kazasız belasız günler.
teşekkür ederim.. 🙂
xx
😛😛 eline sağlık güzel oldu kardeşim 😛😛
hedefim zirve benim e bi zahmet çiçeğimi yollarsın 😀
helal ve maşallah yiğit çok hoş bi halde aracın. Bundan sonrada o makaslara rağmen kazasız belasız sorunsuz kullanman dileğiyle 😀
Sitenin ender güzelliklerine sahip araçlardan birisi..Maşallah diyorum Yiğidom,kazasız belasız cezasız günlerde kullanırsın inşallah..🙂Trafikte uslu kullan,çok makaslara girme kardeşim..😀
Yığıdom nazar değmesin kardesim harıka oldu araban ...
Yiit en beğendiğim Leonlardan araban, iyi günlerde kullan
çok güzel yiğit maaşallah. kazasız belasız binersin inşallah. başlığı görünce tommy makinen falan sandım 😀
Sana ne diyeyim bilmiyorum ki kazasız belasız kullan maşallahı var arabanın kardeşim
konuyu nden erken acıyosun foto cekelım demedın mı sen sabırsız🙂
Ben orta konsol için alttan zehri vermeye başladım Faruk abi Yiğit'e 🙂 Sen bakma onun yapacak bir şey kalmadı demesine 😀 😀
Yapacak birşey kalmamış bence,,şimdi sadece keyfiini sürmek kalıyor sana..allah kaza bela vermesin kardesim gözüm kaldı 😉
yarın karşıya geçeceğim erya da buluşalım yiğido o panjuru takmalısın hatta ben kendi elimle takıcam itiraz yok kardeşim ona göre bıdı bıdı olmasın haa yok usta o benim tarzım değil sevmiyorum dersen o başka
Kardeşim yigit arabana çok özendin bezendin tabiri caizse parayada kıydın çok emek harcadın bilirsin ben senin arabanın hiç bişey yapılmamış halini bilirim her geçen zaman biraz daha güzelleştirdin siyak güzel 1 leon oldu...
Güle güle sağlıklı mutlu günlerde binmeyi ALLAH nasip etsin kardeşim...