Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tavan kaplama?

GRKMSRGL

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
5,250
Yaş
36
arkadaşlar bu tavanları kaplattıgınız folyo bildiğimiz siyah folyolardanmı yoksa bunun farkı varmı? ortalama fiyatı ne kadardır bide bunu öğrenebilirmiyim?
 
evet siyah folyoyla kaplıyorlar ama folyoda kalite kalite.. son zamanlarda yapanlar 200 lıra vermişler tavanı yaptırmaya..
 
200 tl civarı ben ıspartada 80-120 tl arası tutar demişti reklamcı düşünüyorum ama vize var bi geçsin bakalım
 
100 micron en kaliteli ve iisi sanırım,sitedeki arkadaşların da tavan kaplamaları öyle ztn ;) fiyatı da ben de 200 diye biliyorum
 
Görkem sen onu kendin bile yapabilirsin senin elin yatkındı bu tarz şeylere. Bildigin siyah folyo, dayanıklı olması açısından en kalınından alman gerek. Sanırım piyasada en kalın olanıda 100mikron
 
ben yaparım tabi cam filmlerimi ben kendim yaptım ama folyo farklımı diye ögreneyim dedim aynı siyah folyoysa ben bunu 20 tl ye hallederim;)
 
sana bı tavsıyem sakın ucuzunu alma ben tavndan sokene kadar 2 kutu sentetık tıner ve 3 saatımı harcadım.
 
Geri
Üst Alt