Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Levent abi onu yan tarafa aldık. İlerleyen zamanlarda ön tarafa alabiliriz onu. Onu zamanla halledeceğim çünkü ana sayfaya reklam banneri yerleştirilecek 3 tane görüntüyü bozmakda istemiyorum.
bencede çok güzel olmuş elinize sağlık 😉 ama eksikler var gibi gözüküyor , tam oturtulmadan kurulmuş herhalde, keşke ftp'de başka bir klasör olarak kurup herşeyi tamamladıktan sonra aktif hale getirseniz sorunsuz hatasız bir şekilde güzel olurdu diye düşünüyorum benim fikrim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.