black leon
Kayıtlı Üye
benim kafama takılan spor helezon vuruntuyu tamemen önlüyormu.orjinal yay gibi.
bendeki kesilmemi merak ettim de
bendeki kesilmemi merak ettim de
Kesilme olup olmadığını kendiniz bakarak bile anlarsınız...
Orginal helezonda da konforunuz gider ve vuruntu diye tabir ettiğiniz şey olur...
Zaten insanlar bunu konforlu olsun diye değil, araç daha iyi yol tutsun diye yapıyorlar 😀
ısın aslı sadece yay takmak da yol tutusuna ıyı yonde etkıde bulunmaz aslında aynı zaman amortısor de degısmek gerekır,goruntu ıcın taktıgımız asıl gercegı 😀
dogru söylüyorsunda yoldaki ufak dalgalanmalarda arac sanki dağ atlıyor gibi oluyor🙂Kesilme olup olmadığını kendiniz bakarak bile anlarsınız...
Orginal helezonda da konforunuz gider ve vuruntu diye tabir ettiğiniz şey olur...
Zaten insanlar bunu konforlu olsun diye değil, araç daha iyi yol tutsun diye yapıyorlar 😀
ısın aslı sadece yay takmak da yol tutusuna ıyı yonde etkıde bulunmaz aslında aynı zaman amortısor de degısmek gerekır,goruntu ıcın taktıgımız asıl gercegı 😀
peki kafama takılan spor helezon da kesme gibi vuruntu yapar mı
kullanmadığım için soruyorum
Onun gibi yapmaz. Yani aracı yolda tutmak için zorlanmazsınız.
Ancak yolu daha çok hissedeceğiniz ve amartisör, helezon ikiliniz sert olacağı için araçta konforsuzluk oluşacaktır.
Ancak o bir taşın üzerinden geçseniz bile çıkan "çat tak tuk" gibi sesler eskisi kadar gelmez... 😀
benim bir aracımda alçatma, diğerinde yükseltme var. Konforsuzluğa alışalı çok oldu.
Konforlu araçlar oyuncak gibi geliyor hiç zevk almıyorum 😱