spor helezonlar hakkında bilgi

bende bugune kadar genelde makam arabası gibi aracları sürdum😀
simdi bu bana eglenceli geliyor ama bu vuruntular sınırlarımı kısıtlıyor bide spor helezonu denicem..bakalım o 1.8 20V in tadını cıkarmama
yarıcak mı

Viraja 200'le kayma korkusu olmadan girdiğinde tadını anlarsınız gibime geliyor...

Gelişmeleri merakla takip ediyoruz... Bizide bilgilendirin sonuçtan 🙂

Viraja 200'le kayma korkusu olmadan girdiğinde tadını anlarsınız gibime geliyor...

Gelişmeleri merakla takip ediyoruz... Bizide bilgilendirin sonuçtan 🙂

onu bilstein pss10 lu s3 le yapabılyosun da leonla ımkansız arkası cok kotu bırakıyor cunku 🙂

onu bilstein pss10 lu s3 le yapabılyosun da leonla ımkansız arkası cok kotu bırakıyor cunku 🙂

Tabi ben kendimi Honda forumunda sandım 😀
Evet Seat'la 110 la kayma korkusu olmadan girebilirsiniz der ve forumdan Kaçarım 😱 😱 😱 😱 😱

Tabi ben kendimi Honda forumunda sandım 😀
Evet Seat'la 110 la kayma korkusu olmadan girebilirsiniz der ve forumdan Kaçarım 😱 😱 😱 😱 😱

hadı ordan sen benı alman fanatıgı mı sandın da hondaları bılmedıgımı dusundun hahaha 😀 techturkeycıyız bızde hondaya doyuyoruz orda hahaha😀

hadı ordan sen benı alman fanatıgı mı sandın da hondaları bılmedıgımı dusundun hahaha 😀 techturkeycıyız bızde hondaya doyuyoruz orda hahaha😀

hahahahahha tamam onlada 170 km/h ile sorunsuz girmenin zevki diyelim bari hahauhauha 😀 😀 😀

boş verin hız yapmadan girelim canımız sıkılmasın
ama leon hoş araba der.konuya noktamı koyarım.
bilgiler için sagolun.

Benim ama 4 çeker başlıklarını başka başlıkta cevaplarız 😀 Burası alçak helezon, o uzun helezon 😀 😀 😀

haklısında kısa bir soru yakıt tüketimi soracam
bilgi verebilirmisin kac motor ve 100 km normal sehir içi ne yakıyor.
bundan sonra navara düşünüyorumda olursa merak ettim

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt