Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Son Zanaatkar Mustafa Usta

çok geçmişolsun selçuk ya üzüldüm daha yeni almıştın ama çokşükür halletmişin, bu yer bizim dibimizde ama bende bilmiyodum biara maslaktaki ustaya gitmiştim böylebir durum için.
 
Yok daha :rolleyes: bu ne abi böyle usta kalmış mı memlekette :rolleyes: nasıl boyasız macunsuz yahu :confused: bu ustanın dükyanında organizasyon düzenleyelim tanışma, tebrik ve saygı için :D

Ömer bunu çok beğendim selçuk bir organizasyon yapsın artık bizde ufak tefek göçükleri düzeltelim
 
çok başarılı olmuş.üzüldüğüne değmedi arkadaşım.tekrar geçmişolsun
 
Bugün bir arkadaşımı yönlendirdim, sabah direğe dokundurmuş, çamurluğu ezmiş, Mustafa Usta sağolsun aracı geldi işyerimizden aldı götürdü, gün içinde halledip getirecek, resimleri eklerim... :cool:
 
Böyle ustaları çok arar olduk... artık herkes işin kolayına kaçıyor değiştir çamurluğu olsun bitsin... yada orası boyasız macunsuz olmaz v.s. v.s.

helal olsun.........!

Selçuk benimde işim olabilir bu son zanaatkar ustayla..........:)
 
Geri
Üst Alt