SJ801 New Photos :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtsnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardesım masallah arac cok guzel olmus 🙂 Yanı Beyaz olmasından kazanıyorr en bastaaa 😀

Tabii canım. Sırf beyaz diye öyle güzel zaten 😛 😀 Teşekkür ederim kardeşim.

Maşallah Murat Çok güzel, Bu arada O panjuru nasıl temin ettin, makyajlı kasa tampona uyuyormu biliyomusun, ve jantların adı ne kardeşim bu konuda bilgilendirirsen sevinirim?

Bu panjuru parça kodunu forumda swotr nickli ender abinin forumda konusu var o panjur üzerine. Orda parça kodunu aldım ve sipariş verdim 🙂 Jantların adı BBS Seat Sport Jant. 7 kollu olanı 😉

Çok şık olmuş Murat kazasız belasız kullan inşallah🙂
Yanlız ön logo iptali yaptırsan daha bir hoş durur gibi geldi gözüme normalde sevmem ama aero tampona yakışıyor.

Ahmet sevmiyorum logosuz arabaları 🙂 Ön panjuru 15-20 gün bekledim zaten değiştirmeye niyetim yok 🙂 Teşekkür ederim 😉

güzel olmuş maşallah

bişey sorcam arkadaşın aracını niye satıyo 🙂

güzel olmuş maşallah

bişey sorcam arkadaşın aracını niye satıyo 🙂

Zeynel abi, Mersin İdman Yurdu'nda oynarken Karşıyaka maçından çıktıktan sonra Fatih Egedik'in babasının arabasıyla kaza yapıyor. Ekim 2010'un sonlarına doğru. Ve 8 aydır hastanede yatıyor. 1 aydır ayağa kalkabiliyor ve hala tam yürüyemiyor. Destek olmadan adım atması zor. Konuşması tam düzelemedi. Ve Mersin İdman Yurdu şampiyonluk primi olarak Mercedes C serisi mi ne bi araç verceklermiş. Hem kullanamadığı için hemde başka araç geleceği için satıyor. 🙂

murat maşallah çok tatlı duruyorlar. cooper s ayrı ama diyecek söz yok valla maşallah.

Allah kaza bela vermesin maşallah araç gayet güzel olmuş.😱key:

xx

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,888Kullanıcılar
mustitrgSon üye
Geri
Üst Alt