SJ801 New Photos :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrtsnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah kazası belasız cezasız güle güle kullan kardeşim....

Bilal abi jant tak diyordun 🙂 Taktım işte 🙂

Ozan abii, sana özendim güzel oldu sanırım 🙂

Ender abi, senin aracın geri kalır yanı yok valla 🙂 Jantlar eksik birtek 🙂

Sercan, teşekkür ederim mini cooper çok iyi, valla 6 ayda 20.000 km yaptım o kadar fazla araç kullanmak zorunda olmasam hemen alıcam da, benzim problem işte babam için. Yoksa aracı satmam alırım yani 🙂

estafurullah kardeşim, senin zaten aklında olan birşeydi, ben de yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🙂

Bilal abi jant tak diyordun 🙂 Taktım işte 🙂

Ozan abii, sana özendim güzel oldu sanırım 🙂

Ender abi, senin aracın geri kalır yanı yok valla 🙂 Jantlar eksik birtek 🙂

Sercan, teşekkür ederim mini cooper çok iyi, valla 6 ayda 20.000 km yaptım o kadar fazla araç kullanmak zorunda olmasam hemen alıcam da, benzim problem işte babam için. Yoksa aracı satmam alırım yani 🙂

valla muratcım senin aracın tepesindeki o delik oldugu sürece asla seninki gibi olamayacaktır 😀

estafurullah kardeşim, senin zaten aklında olan birşeydi, ben de yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🙂

Teşekkür ederim abi yine de herşey için 😉

valla muratcım senin aracın tepesindeki o delik oldugu sürece asla seninki gibi olamayacaktır 😀

Valla ne yalan söyleyeyim havalar ısındı çok iyi oluyo iyi ki beklemişim 15gün tepesi delikliyi 😀

Maşallah çok güzel durmuş, o lipteki hidrolikler hep hayalimdi zamanında ama bir türlü uğraşıp yapamamıştım, cidden başarılı olmuş..
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt