tebrikler ama dikkat böyle diyenler genelde 10 gün sonra tekrar başlıyo 😀 inşallah sen başlamaz sın darısı bizlere
10 gün olsa yine iyi be abi puhaha
tebrikler ama dikkat böyle diyenler genelde 10 gün sonra tekrar başlıyo 😀 inşallah sen başlamaz sın darısı bizlere
abı deme ole yavv cok yemesem bıle alıcakmıyız kılo?🙂
Her sigarayı bırakan kilo almıyor,bu bünye ile alakalı bir durum her kişide farklıdır...Benim 59 kilo arkadaşım var ve sigarayı bıraktı yıllardır 60 kg. yi görmedi..😀
bide bana bi liste hazırlasanızz bi 15 kilo alsamm off dadımdan yenmezz🙂spor salonuna gidince alıyorum 6 -7 kilo salonu bırakınca kilo kaybı başlıyor 😕elektronik sigara satılıyo baya piyasada bu arada bırakamayanlar yavaşlatır belki sizi
puhahapuhaha kurbanda yaptıgımız sucuk bitti sayılırr kayak sezonu gelmeden 😀 artık hazır sucuga devam erciyeste 😱daha dün mantı yedim dur 🙂Kazım sen sucukiçine devam birader🙂)) gun aşırıda yağlamayı eksik etme🙂
Aynı bedende can gibiyizzz3 günde bu kadar etki iyi valla 🙄 seni tebrik ederim umarım yakın zamanda sigaraya başladım diye bir konu açmassın 😀 ben şimdilik seviyorum mereti 😎😎 ilerleyen zaman ne gösterir bilemicem hadi hayırlı olsunnn 😱key:😱key:
puhahapuhaha kurbanda yaptıgımız sucuk bitti sayılırr kayak sezonu gelmeden 😀 artık hazır sucuga devam erciyeste 😱daha dün mantı yedim dur 🙂