Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
boya işinde çok anlamam ama iyi marka bir sprey boya ile ince zımpara dan sonra boyayabilirsin sonuçta beyaz ton farkı olmaz diye düşünüyorum ama en garantisi boyacı tabikide
ya tabiki boyaci gibi boyayamazsin neticede en üstüne vernik filan atiyolar pürüzsüz oluyor..
benim boyadigim bana yetti parlaklıgı olsun rengi olsun..
beyaz için de çok farkedicegini sanmıyorum al kendin boya..tanidik varsa boyaci ver boyasin gerçi ayni maliyet..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.