Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ürün için oemvag a mail attim gelen cevap bu antenin estetik için süs amaçlı oldugunu söylediler.
hala real anten bulamadım adam akıllı güzel şekilli yahu.. 🙁
gelen cevap aynen bu şekilde :
Dear Serhat, Volkswagen Group does not manufacture Shark antennas for radio. Shark antennas are just for navigation systems. 1K0035507L antenna is only for aesthetic purposes. It is not functional.
en iyisi orjinal antenidir başka ürünler görsellik bakımından iyi olabilir ancak performans alamazsınız yok illa ben shark anten istiyorum derseniz servisten alabilirsniz navi anteni olarak geçer başka ürünler radyoda sorun çıkarır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.