seatinizle en son kaç yaptınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atom239
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durun birde video ekliyim Seat değil ama olsun🙂

4 sene öncesinin toyluk videosu küfür var azıcık ucundan söyliyim baştan🙂 5 kişi yokuş çıkıyoruz 120hp 2001 stock civic sedan canavar aletti ya🙂 4ü 195 civarında bitiriyordu.

bu arada dönüşte kadranı devirip tahmini 235leri görmüştüm (Ankara-İstanbul)

stock honda için iyi 🙂

Ben benzinimi seviyorum 😀

Max hız 120 150 arası 😀 yeterde artar bile😀

ABT ne zaman cupradan bir hamlede 60hp çıkardı? Öyle olsa bile cupranın vites oranlarıyla 300km/h imkansız.

alp ben aracı aldıgımda 1400 euro cıbarında fıyat karsılıgında 2 yıl garantılı yazılım onermıstı servıs 310 hp.. ama top speed konusunu bılmede mesela BKR cupra 280 i gectı kadranda

alp ben aracı aldıgımda 1400 euro cıbarında fıyat karsılıgında 2 yıl garantılı yazılım onermıstı servıs 310 hp.. ama top speed konusunu bılmede mesela BKR cupra 280 i gectı kadranda
BKR nin mod listesinde neler var neler bırakta geçsin. 🙂

dogruda ben fıltre ve egsozdan once 265 gormustum yazılımdan sonrada bakmak lazım...

BKR en son gordugumde stage2+ forge ıntercooler fıltre egsoz vardı apr bnzın pompası

Ben GTI'ın stock hali ile 270 gördüm. Hatta Emre (Mayham85) de arabadaydı 😀 Max.hız güçden ziyade vites oranlarıyla alakalı. Aracını stage 2 yaparsan göreceğin max. hız 280 den fazla değil. Bu yaptıklarımız son hızda çok minimal değişimler yapıyor. Asıl değişim ara hızlanmalarda.. 🙂

deneyıp gormek lazım ama 300 ımkansız degıl bı yolunu bulup yapılır🙂

ama benım ıcınde onemlı olan max speed ten cok ara hızlanmalar🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt