rockinrock
Kayıtlı Üye
zaten böyle bir lokantaya sahip olmasına rağmen bizi iftar yemeği olarak yabancı bir yere yönlenmemize seyirci kaldığını kendisine bizzat ben söylemiştim 😀 yemekte öğrenmiştim 🙂
Ömercan-mert abi abooov sağlam stok yapmalıyım 😀abı kral olur😀
🙂eee hadi istanbul afiyet olsun daha ne duruyosunuz....🙂
zaten böyle bir lokantaya sahip olmasına rağmen bizi iftar yemeği olarak yabancı bir yere yönlenmemize seyirci kaldığını kendisine bizzat ben söylemiştim 😀 yemekte öğrenmiştim 🙂
zaten lokantam var dediğinde yemekler boğazımda kalcaktı 😀 kırk yıllık dostummuş gibisinden ee daha ne diye bizi buraya kadar getirdin dedirttin bana 😀
---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:48 ----------
cam icinde bendemi bir scw indirimi yapsam üyelerimize 🙂
abı valla tesekkur ederız 🙂 ınsallah bır gun yolumuz duser genelde kozyatagındakı yerınızde ıclı kofte gomerım😀
Hesab işi kolay kardeşim ince eliyip sık dokuruz kimse üzülmez sana yakın ya hemen nasıl sevindin 🙂geldikmi toplu geliriz beykozdakiden fazla geliriz ona göre hesabını yap 😀
kardeşim hayırlı satışlar diliyorum en başta bol rızıklı bereketli günler. Cezmi abinin dediği gibi bir operasyon şart kardeşim sana 😀 Aç geleceğim bayramda yanına haberin olsun ekonomini çökertip gideceğim tek taşıma ona göre 😀
Ya gecenin busaatinde okudum mesajları bittim ya 🙂