SeatClubWorld Üyelerine Özel...........

zaten böyle bir lokantaya sahip olmasına rağmen bizi iftar yemeği olarak yabancı bir yere yönlenmemize seyirci kaldığını kendisine bizzat ben söylemiştim 😀 yemekte öğrenmiştim 🙂

abı kral olur😀
Ömercan-mert abi abooov sağlam stok yapmalıyım 😀
eee hadi istanbul afiyet olsun daha ne duruyosunuz....🙂
🙂

---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

zaten böyle bir lokantaya sahip olmasına rağmen bizi iftar yemeği olarak yabancı bir yere yönlenmemize seyirci kaldığını kendisine bizzat ben söylemiştim 😀 yemekte öğrenmiştim 🙂

Sitemize giriş amacım bu sıcak ortamda bulunmaktı hiç reklam amacı gütmedim kardeşim o yüzden dile getirmedim elimden geldiğince Cezmi abimin önerisiyle gelişti herşey 🙂

zaten lokantam var dediğinde yemekler boğazımda kalcaktı 😀 kırk yıllık dostummuş gibisinden ee daha ne diye bizi buraya kadar getirdin dedirttin bana 😀

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

cam icinde bendemi bir scw indirimi yapsam üyelerimize 🙂

zaten lokantam var dediğinde yemekler boğazımda kalcaktı 😀 kırk yıllık dostummuş gibisinden ee daha ne diye bizi buraya kadar getirdin dedirttin bana 😀

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

cam icinde bendemi bir scw indirimi yapsam üyelerimize 🙂

gittiğimiz ortam doğa içinde ve çok güzeldi beykoz harikadır zaten alışveriş merkeziyle kıyas götürmez bide iftarda o kalabalıkta size hazırlayacaklarım hiç içime sinmez.... son iftarlarım 1 saat sürdü çok yoğundu gene hallederim ben de normal birgün daha mantıklı pazar günleri 3-4 ten sonra başlar servis bizde genellikle zaten

geldikmi toplu geliriz beykozdakiden fazla geliriz ona göre hesabını yap 😀

kardeşim hayırlı satışlar diliyorum en başta bol rızıklı bereketli günler. Cezmi abinin dediği gibi bir operasyon şart kardeşim sana 😀 Aç geleceğim bayramda yanına haberin olsun ekonomini çökertip gideceğim tek taşıma ona göre 😀

abı valla tesekkur ederız 🙂 ınsallah bır gun yolumuz duser genelde kozyatagındakı yerınızde ıclı kofte gomerım😀

Ye kardeşim afiyet olsun içli köftemiz meşhurdur 🙂

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 01:00 ----------

geldikmi toplu geliriz beykozdakiden fazla geliriz ona göre hesabını yap 😀
Hesab işi kolay kardeşim ince eliyip sık dokuruz kimse üzülmez sana yakın ya hemen nasıl sevindin 🙂
kardeşim hayırlı satışlar diliyorum en başta bol rızıklı bereketli günler. Cezmi abinin dediği gibi bir operasyon şart kardeşim sana 😀 Aç geleceğim bayramda yanına haberin olsun ekonomini çökertip gideceğim tek taşıma ona göre 😀

gene bi kaç resim yakalasam bende seni çökerticem 😀

39,128Konu
763,843Mesajlar
21,885Kullanıcılar
AdanianSon üye
Geri
Üst Alt