Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2015 model león da rain closing active ettim Ama degree girmedi arkadaşlar. silecek kolunu en üst seviyeden 1 alt seviyede aracın camları açık kilitledim, 50 sn sonra su döktüm fakat olmadı.acaba servis güncellemesi olması mı gerek
2015 model león da rain closing active ettim Ama degree girmedi arkadaşlar. silecek kolunu en üst seviyeden 1 alt seviyede aracın camları açık kilitledim, 50 sn sonra su döktüm fakat olmadı.acaba servis güncellemesi olması mı gerek
2013 ve 2014' ün belli serilerinden sonra bu kod çalışmıyor. Yağmur sensörünün farklı bir serisi takılı 2015 lerde. Bu nedenle çalışmıyor. Yağmur sensörünü 2013 ve ya destekleyen bir yağmur sensörüyle değiştirirseniz çalışacaktır.
2013 ve 2014' ün belli serilerinden sonra bu kod çalışmıyor. Yağmur sensörünün farklı bir serisi takılı 2015 lerde. Bu nedenle çalışmıyor. Yağmur sensörünü 2013 ve ya destekleyen bir yağmur sensörüyle değiştirirseniz çalışacaktır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.