Seat Leon 1.4 TSI 125 vs Fiat Bravo Tjet 120

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ukku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leon TSI vs Bravo Tjet

• Kullanılan toplam oy
    69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba Ömercan mı çok geriletti diye düşünmeden edemedik haliyle. Başka Leonlarla denemek isteriz.
Tabiki bunlar dostça denemeler. Arabamız yokken bile biz aynı tastan yemek yiyorduk. 🙂

Tabiki Utku..bu tür denemeleri her türlü sonucu olgunlukla karşılayabilecek arkadaşlarla yapmak gerekir..yoksa Allah korusun kötü seylerde olabilir..

fiatın T-Jet ve M.Jet motorlarını yabana atmayın..CR teknolojisini ilk uygulayan firmadır fiat ve wv bile şuan onun peşinden geliyor..

Helal olsun bravo'ya, demekten başka bişe kalmıyor demekki . Burdan Fiat mühendislerine saygılarımı sunuyorum 🙂 , Az örnek alsın şu tsi mühendisleri 🙂

araçlar birbirine yakınsa bütün yazıları okumadım ağırlık farkını bilmiyorum eğer onlara da eşitse yada birbirine yakınsa..

kullanıcı faktörünü de unutmamak lazım

şimdi hepsi okudum ve videoyu izledim...
bravo deli fark atmış
o zaman BRAVO bravo...

leon alır demiştim ama bravo resmen ayırmış bu kadar fark beklemiyodum

Bravonun dizelini kullanmıştım 300 nm lik tork harikaydı ,ama benzinliler arasında bu kadar fark olması inanılmaz,ben başka bir leonla bu kadar fark olabileceğini düşünmüyorum🙂

konunun en başında ben demiştim bravo die ama bdar fark beklememiştim vede hiç ummuyordum bence farklı araçla denenmeli

Tebrik etmek lazım denemeler yapılabilir ama gündüz olursa daha güzel olur diye düşünüyorum ne denirse densin ben seatın kalitesinin fiattan daha iyi olduğunu düşünüyorum 🙂
Aman dikkat araçlarımızı hızlı kullanmıyalım 🙂
Emniyet kemerlerimizi takalım 🙂

Tebrik etmek lazım denemeler yapılabilir ama gündüz olursa daha güzel olur diye düşünüyorum ne denirse densin ben seatın kalitesinin fiattan daha iyi olduğunu düşünüyorum 🙂
Aman dikkat araçlarımızı hızlı kullanmıyalım 🙂
Emniyet kemerlerimizi takalım 🙂

Atillacım gündüz asıl tehlike olmaz mı trafik yoğunluğundan dolayı 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt