Seat Leon 1.4 TSI 125 vs Fiat Bravo Tjet 120

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ukku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leon TSI vs Bravo Tjet

• Kullanılan toplam oy
    69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en iyi denemeler gece yapılır trafikten dolayı 😀

Bravonun dizelini kullanmıştım 300 nm lik tork harikaydı ,ama benzinliler arasında bu kadar fark olması inanılmaz,ben başka bir leonla bu kadar fark olabileceğini düşünmüyorum🙂

gel abi bide benim 320 nm tork kamyonetimi kullan 😀

Bravonun dizelini kullanmıştım 300 nm lik tork harikaydı ,ama benzinliler arasında bu kadar fark olması inanılmaz,ben başka bir leonla bu kadar fark olabileceğini düşünmüyorum🙂

1.6 multıjet 120 hp 300 nm tork altı ılerı vıtes cok guzel motor bırde guzel bır kasası olsa

kasa değilde bu motor bu hp ve tork vw grup araçlarında olsa

ah keske olsa daha oncedende yazdım fıatın bu motoru cok guzel ama kasa yok en azından soyle stılo gıbı bır kasada olsa alınır.Seatta keske boyle bır motor olsa aynı motor ankarada torbo buyutulmus yazılımlı olarak 180 hp dıye ayberk vıdeo eklemıstı

ah keske olsa daha oncedende yazdım fıatın bu motoru cok guzel ama kasa yok en azından soyle stılo gıbı bır kasada olsa alınır.Seatta keske boyle bır motor olsa aynı motor ankarada torbo buyutulmus yazılımlı olarak 180 hp dıye ayberk vıdeo eklemıstı

leon larda olsa bu motor yok satar 😀 yakında gelir böle bi motor beklentilerim var vw den

Vidoyu izleyince şoka girdim dedim herhalde Leon fark atar ama Bravo'nun fark attığını görünce görünce şaşırdım eski bir Fıatçı olarak bravo diyorum 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt