Bir çok kişi eminim benden yazmamı bekliyordur nasıl olduğunu 🙂 Araca yazılım atmadan önce yalnızca DP+ Hava filitresi ile test ettim , aracın çekişi mükemmel derecede artıyor ve araç cok cabuk devirleniyor.Kesinlikle yazılım yaptırmasınız bile bu iki uygulamayı şiddetle tavsiye ederim , aracınız en azından bu iki uygulamayı hak ediyor. Gelelim yazılım kısmına , araca yazılım attıktan sonra ilk deneyimlerim kötü oldu 🙁 Çünkü lastikler ömrünü tamamlamak üzere inanmıcaksınız ama 4 vitesde araç patiye düşüyor, birde gaza hafif yüklendiğim zaman sanki arabımın arkasında başka bir araç varmış gibi ittiriyor hissine kapılıyorsunuz koltuğa yapışmada cabası 😀 Yollar malum hava şartları kötü olduğu için ıslak zeminde ağız tadıyla istediklerimi yapamadım. Hava şartları düzelsin ilk işim teste cıkmak olucak 🙂
Bugün dayanamayıp hava filitresinin kapağını söktüm , alt devirlerde o kadar tatlı bir blow sesi geliyor ki arabaya bir kez daha aşık oldum ama malesef sürekli böyle kullanmam pek sağlıklı değil , yarın kapatıcam kapağı tekrardan.
Emeklerinden dolayı Mehmet Gazihan ' a teşekürü borç bilirim , beni bir kez daha aracıma aşık ettiği için 🙂