Şeker Adam
Kayıtlı Üye
gecen aksam antendekınısoktum panorada sonra gerıtaktım telın kapalı oldugu ıcın eksı2de duvarkenarında duruyodu araban😀
teşekkür ederim serbay abihoşuma gitti hayırlı olsun 🙂
aracın görünüşü değişti walla bende tekrardan aşık oldm arabama 😀çok guzel olmuş valla dicek laf yok
fiyat aslında tam öyle ama benim ödediğim fiyat birazdaha farklı 😉Çok güzel olmuşta farlar için 2650 ücret mi ödedin?
harbiden lan bende diyorum simetrisi bozulmuş olum bi çalınsın direk kapındayım ha bide şu var çalıp kendi arabana takıcaksan illaki belli olucak ona göre ayağını denk al almazsanda canın sağulsun 😀😀gecen aksam antendekınısoktum panorada sonra gerıtaktım telın kapalı oldugu ıcın eksı2de duvarkenarında duruyodu araban😀
saol mehmet abi görünüşte değişti ama onun için extra vi işlem yapılmadı bu arada toprak nasıl sen onu söyle 😀güle güle kullan kardeşim. güzel olmuş. kısalarla uzunların yeri değişti sanırım.
çok güzel olmuş güle güle kullan. Bi de leon için şöyle mercekli ama ledsiz bi far olsa adam gibi...
öyle diyosun yani 🙁en ıyısı benım canım saolsun:ÇD
saol kankagüzel olmuş gerçekten 🙂
hakketen leon orjinal mercek farı var 🙂çok güzel olmuş güle güle kullan. Bi de leon için şöyle mercekli ama ledsiz bi far olsa adam gibi...