Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu akşam hep beraber bi mangal yaktık SCW den Anteb'e gelen ilk Dursun oldu ve burda kalıcak işyerini buraya taşıyoz gelen bir pişman gelmeyen bin pişman resim fazla çekmedik Banlanmaktan korkuyom artık 😀😀
farlar içinde usta yine ustalıgını konuşturdu allah esirgesin kardeşimi 🙂
allah razı olsun kardesım yemek yemekten ölmek uzereyım burda ınsanın kilo almaması ımkansız bakım superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr +100000000000000000000000000000000000000000000😀 oderece eglencelı bıryer burası en kısa zmanda hep beraber gelelım arkadaslar
yiyin yiyin resmini koyun yöneticilere sesleniyorum bu foruma artık yemek resmi koymak yasak olsun....😀 artı Dursun bi SCW kafilesinin yiyceğini yemiştir zaten 🙂 en kısa zamanda dön aramıza özledik...😱key: sabahları aç gidiyorum işe börek ısmarlıyan yok 😀
serhat kardesım en kısa zamanda beraber gelelım cıger mukemmbeldı hele katmer anlatamam sana boş ver börekı ben gelınce snaa tepsı tepsı yaptırırım börekten ama gidelim kesın antepe berabre hanımlarıda alırız hem 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.