SCW'yi temsilen Dursun USTA Baklava kebapları götürüyor :D

gran park otel spor salonu konustum yazılacagım dondugumde nasıpse tedbırıı burdayken aldım ama sana bırsey söleyım kardesım senın orda yedıgım lahmacun ve urfalarla aynıı gerckten bu ısıı ıyı bılıyorlar ve bılıyorsunuz buna burda bır kere daha tanık oldum

herşey çok güzeldi ortamı hazırlayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum tam diyet tuttum kesenize bereket...
böyle mutlu ortam ESNAF lıkta bile bulunmaz🙂

herşey çok güzeldi ortamı hazırlayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum tam diyet tuttum kesenize bereket...
böyle mutlu ortam ESNAF lıkta bile bulunmaz🙂

ben esnaf filan tanımamda tuttugumuz bi takım yedigimiz yemegin haddi hesabı yok 😀 😀 😀

gran park otel spor salonu konustum yazılacagım dondugumde nasıpse tedbırıı burdayken aldım ama sana bırsey söleyım kardesım senın orda yedıgım lahmacun ve urfalarla aynıı gerckten bu ısıı ıyı bılıyorlar ve bılıyorsunuz buna burda bır kere daha tanık oldum

saol kardeşim teşekkür ederim...😱key:

abiler hiç sormayın başımıza ne geldi az daha esnaf oluyorduk....
görkemle irfan başladılar polis muhabbetine bi baktık antep girişi çevirmeye girdik heryerimizi aradılar
arabanın koltuklatı çekmecesine kadar yağları bile bağajdan kontrol ettiler ne iş yapıyorsunuz deyince güldük huylandılar...
ucuz atlattık az daha esnafım diyecektim....

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt