SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
noldu gidebildiniz mi eve 😀 en son yanlaya yanlaya iniyordun bayırdan..çetinin karda kalma videosu var yayınlarım bak 😀

Valla bende iyiki erkenden kaçmışım, yollar baya tırsıttı beni. Aşağıya indiğimde öyle bir kar yağıyoduki önümü zor görüyordum. Kazasız belasız atlattıysak mesele yok.

Güzel bir akşam olduğu kesin 🙂 çok geç çıktım gelemedim, iyi kar yağdı umarım sorun yoktur.

Macera dolu bir akşamı kaçırdığımdan dolayı çok üzgünüm. Allahtan karda sürüş teknikleri konusunda uzman bir arkadaşımız vardı aranızda 🙂 Serhatım öpüyorum 🙂

bu hawalar benim hawam kıwanç her mewsim yanlarım ama karda başka salarım =) sorun yok adaya geldik yetmedi bide bar yaptık bizim ewin önüne kadar sıkıntı yoktu , çeto hendeğe geçti sonra 😉

bu arada serhatlar ne yaptı ?

kar lastiklerim vardı valla cayır cayır indim tık yok 😀 çok güzel akşamdı 🙂

Macera dolu bir akşamı kaçırdığımdan dolayı çok üzgünüm. Allahtan karda sürüş teknikleri konusunda uzman bir arkadaşımız vardı aranızda 🙂 Serhatım öpüyorum 🙂

Ayıp ettin abi ben kalamıyacağım için yardırdım çok karf yağıyodu yolda viyadükler buz pistiydi eşim çok korktu ama vardık eve 🙂 herkese bugün için bende çok teşekkür ederim pasta da güzeldi elinize kolunuza yüreğinize sağlık bu arada Serbay ın bombasını patlatıcam....... En güzel hediye de balıklarımdan geldi 😀

serbay 235 yanakla görseydim ben seni =)

serhatçım yenge bu sefer resimleri koyacak dime =)

noldu gidebildiniz mi eve 😀 en son yanlaya yanlaya iniyordun bayırdan..çetinin karda kalma videosu var yayınlarım bak 😀
Valla gayet rahattık ama bi arkadaş işte aşağıdan da çıkış var diye yarım saat rötarlı bilgi vermese ne arabayı çevirmeyle uğraşıcaktım. Ne beygirlerimi zorlayacaktım o yokuşta 😀

Güzel bir akşam olduğu kesin 🙂 çok geç çıktım gelemedim, iyi kar yağdı umarım sorun yoktur.
Hava muhalefeti yüzünden kısa oldu ama yine de değdi. Seni de bekledik bi yere kadar, sonradan inşallah gelmez dedim kendi kendime.

Bekliyoruz abi artık özletiyosunuz kendinizi.

bu hawalar benim hawam kıwanç her mewsim yanlarım ama karda başka salarım =) sorun yok adaya geldik yetmedi bide bar yaptık bizim ewin önüne kadar sıkıntı yoktu , çeto hendeğe geçti sonra 😉

bu arada serhatlar ne yaptı ?
Dimi Carrefour park alanı da ayrı bi tatlı geldi 🙂

kar lastiklerim vardı valla cayır cayır indim tık yok 😀 çok güzel akşamdı 🙂
Serbay inerken zaten problem olmadı da işte çıkarken, taban mı kalın geldi tork mu çoktu çözemedim 🙂

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt