Macera dolu bir akşamı kaçırdığımdan dolayı çok üzgünüm. Allahtan karda sürüş teknikleri konusunda uzman bir arkadaşımız vardı aranızda 🙂 Serhatım öpüyorum 🙂
Valla gayet rahattık ama bi arkadaş işte aşağıdan da çıkış var diye yarım saat rötarlı bilgi vermese ne arabayı çevirmeyle uğraşıcaktım. Ne beygirlerimi zorlayacaktım o yokuşta 😀noldu gidebildiniz mi eve 😀 en son yanlaya yanlaya iniyordun bayırdan..çetinin karda kalma videosu var yayınlarım bak 😀
Hava muhalefeti yüzünden kısa oldu ama yine de değdi. Seni de bekledik bi yere kadar, sonradan inşallah gelmez dedim kendi kendime.Güzel bir akşam olduğu kesin 🙂 çok geç çıktım gelemedim, iyi kar yağdı umarım sorun yoktur.
Bekliyoruz abi artık özletiyosunuz kendinizi.Macera dolu bir akşamı kaçırdığımdan dolayı çok üzgünüm. Allahtan karda sürüş teknikleri konusunda uzman bir arkadaşımız vardı aranızda 🙂 Serhatım öpüyorum 🙂
Dimi Carrefour park alanı da ayrı bi tatlı geldi 🙂bu hawalar benim hawam kıwanç her mewsim yanlarım ama karda başka salarım =) sorun yok adaya geldik yetmedi bide bar yaptık bizim ewin önüne kadar sıkıntı yoktu , çeto hendeğe geçti sonra 😉
bu arada serhatlar ne yaptı ?
Serbay inerken zaten problem olmadı da işte çıkarken, taban mı kalın geldi tork mu çoktu çözemedim 🙂kar lastiklerim vardı valla cayır cayır indim tık yok 😀 çok güzel akşamdı 🙂