SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gelme gitme konusuna döndüğümüze göre Süreyya nın yeni işine başlamış olması ve yeni işinden çıkış saati 18:30 u bulduğundan bizde iştirak edemeyeceğiz maalesef üzülerek bildiririm 🙁

aha ::Ç mert abinin konuşma yapmayacağı toplantıya ben zaten katılmam 😛 yoksa bana kim ' ŞÖFER SENDE DİNLE ' diye baarcak 😛

ömercan ve batu okula gidecekleri ve 7 de çıkacakları için bu hafta katılamıyorlar.
bende sınavlarımdan dolayı bu hafta yokum.haftaya bol atarlı bir grupla telafi edeceğiz=)

ömercan ve batu okula gidecekleri ve 7 de çıkacakları için bu hafta katılamıyorlar.
bende sınavlarımdan dolayı bu hafta yokum.haftaya bol atarlı bir grupla telafi edeceğiz=)

haydaa dagıldık resmen.bugunde ben gelemedım yanınıza bunun telafısı fena olucak....

yarından sonra 3 hafta kadar genelde gün içi Derince'de olacam. Çarşamba yönetimden de gelenler olacak benle, eğer akşama kadar kalmazlar ise akşamında İstanbulu temsil edebilirim.

gelebilen herkezz gelsin arkadaslar ben ve kerem bu hafta es gecioruz ayni ameliyati olacagiz

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt