SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çürük derken ???
Bak ya hemen atar 😀 Ben ortaya konuştum. 2 tane bu tarafta çürük var. Sende çürüklerin arasına koyduysan kendini bişey demiyorum abi 😉

ömercan ve batu okula gidecekleri ve 7 de çıkacakları için bu hafta katılamıyorlar.
bende sınavlarımdan dolayı bu hafta yokum.haftaya bol atarlı bir grupla telafi edeceğiz=)

2 de burdan gitti.

Çözemedim ben.

gelebilen herkezz gelsin arkadaslar ben ve kerem bu hafta es gecioruz ayni ameliyati olacagiz

Kocaeli Sakarya dedik kalabalığız dedik, bak ya. Hadi seninkini biliyoduk da Kerem beyimiz süpriz yımırta oldu.

Beyler dilerseniz bunu haftaya erteleyelim herkes kendini ayarlasın herkesin bu hafta işi var 🙂
1.Mert abi veto yedi (onay alamadı) 😀
2.Batu ile Ömercanın benzini yok ondan okul var diyolar 😀
3.Biri ben uzağım vasıta varmı diyo 😀
4.Biri bu hafta es geçelim diyo😀
5.Biri Ameliyat olucam botox yaptırcam diyo solaryumu da seanslarla alacakmış 😀 (Patron)
6.Bide Atarlı Grubun Şarjörleri Boşalmış Sanırım Ortada Yoklar 😀
BU hafta az oluruz dilerseniz haftaya erteleme yapalım herkes gelsin 😉

Valla benimn ki veto değil bizi akşam 19 da alacaksın biz varız ve hazırız 😀

Beyler dilerseniz bunu haftaya erteleyelim herkes kendini ayarlasın herkesin bu hafta işi var 🙂
1.Mert abi veto yedi (onay alamadı) 😀
2.Batu ile Ömercanın benzini yok ondan okul var diyolar 😀
3.Biri ben uzağım vasıta varmı diyo 😀
4.Biri bu hafta es geçelim diyo😀
5.Biri Ameliyat olucam botox yaptırcam diyo solaryumu da seanslarla alacakmış 😀 (Patron)
6.Bide Atarlı Grubun Şarjörleri Boşalmış Sanırım Ortada Yoklar 😀
BU hafta az oluruz dilerseniz haftaya erteleme yapalım herkes gelsin 😉

bekle ve gör neler çıkar daha....😕

Kerem kim kestiye gidecek ya hehe 😀 yaklaşık 5 kg kadar operasyon sonrası hafifleyecek 😱 hehehe 😀

ya sırf toplantı war diye bu sabah olacağım ameliyatı perşembe sabahına aldım , çarşamba akşamı sizle olurum diye ama doktor çarşamba günü saat 1de yatarsın diyince pörtledim kaldım =(

ben toyota da olucam muhammet , PATRON da istanbulda olucak sanırım .... bu arada sizin hastanede KAdem diye bi şahıs war tanıyomusun ? 😛

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt