SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne oluyor beyler Serato Leğen Geçiyo Mondeo Onları Solluyo Çok atarlısınız......🙂 Bu güzel gecede Bizi Alacağı araba konusunda bi türlü aydınlatamayan mum ışığı gibi romantik eksoz gazı gibi zehirli Kıvanç Karaşopar kardeşime ayriyetten teşekkürü bir borç bilirim 😀 (Kıvanç silahın nerde 😀 )

Arabada bırakmış ama baş ağrısından hangi arabada olduğunu hatırlamıyormuş diye duyumlar aldım 😀

serhat kıvanç ın burnunun içindeki kılları bile görebiliyoruz kardeşim bu nedir yaww 😀😀😀

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

yavru aslında sen bu resimleri silip boyutlandırdıktan sonra bidaha yüklesen diyorum 😀

serhat kıvanç ın burnunun içindeki kılları bile görebiliyoruz kardeşim bu nedir yaww 😀😀😀

yavru aslında sen bu resimleri silip boyutlandırdıktan sonra bidaha yüklesen diyorum 😀

Abi sayfayı yenilemeye korkuyorum 😀 22" monitöre sığmıyor 4-5 mblık fotolar.

Abi şuan çalışıyorum bu konuda sildim bile 😀 Kıvancın hertarafı kıl resmi büyütmeye gerek yok 😀

---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:10 ----------

Abi sayfayı yenilemeye korkuyorum 😀 22" monitöre sığmıyor 4-5 mblık fotolar.

korkma Çetin yanındayım kardeşim 😀

çetin seninki gene 22 inch benimki 10 inch 🙁 resimleri açacam diye dumanlar çıkmaya başladı yafrucaktan =)

bu ne bee gene bana yüklenmişsiniz... seratonun mondeoya geçilmesini ayıldıktan sonra hala çözemedim..kesin şöföründe iş yoktur onun 😀 gecenin şoparı olduk resmen ama çok eğlendik..burun kıllarım orginaldir,,yapay değil 😉 bide ben en son hangi arabayı alıyodum unuttum 😀

Resimleri hallettim umarım beğenmişinizdir Profesyönel makinamız yok ama idare edin 🙂 zaten olanlarınkide bi işimize yarıyamadı daha 😀 (taş patrona 😀)

---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:41 ----------

bu ne bee gene bana yüklenmişsiniz... seratonun mondeoya geçilmesini ayıldıktan sonra hala çözemedim..kesin şöföründe iş yoktur onun 😀 gecenin şoparı olduk resmen ama çok eğlendik..burun kıllarım orginaldir,,yapay değil 😉 bide ben en son hangi arabayı alıyodum unuttum 😀

126bis ti sanırım kardeşim 😀

en son kapının önünde yaa o deilde ibizamı toledomu diyodun , sonra bi anda aurisle adapazarına gelmeye karar werdin , o esnada 230 yaptın , sonra bizi izmite çağırıp adapazarına kadar yarışalım dedin 😛 hee bide doblomu herşeyden çok sewiyorum dedin 😛

39,141Konu
763,879Mesajlar
21,918Kullanıcılar
SafakcomlekSon üye
Geri
Üst Alt