bırak şimdi yediğimi içtiğimi sayar oldunuz 😀
Ben bi ara niyetlendim sayayım diye ama matematiğim yetmedi 🙂bırak şimdi yediğimi içtiğimi sayar oldunuz 😀
Teklif ettim kabul etmediler 🙂ora işte, hani o gitmiştik ya hepbirlikte maşukiyede hani güzel bi mekan hani sizler çok hızlı içmiştiniz ya içecekleri haniiiiii 🙂🙂 işte orda uyur kalırsınız diye düşünmüştüm
Kim ne içti ya?Kim hızlı içti yaw ben yavaş yavaş ilerledim kimse görmeden 😀 Gençler hızlı tabi yaşları itibarı ile atarlı onlar onları mazur görmek lazım. Ha mekana laf yok tam benim rahat edebildiğim ve eğlenebileceğim bir ortam çok sevdim 🙂
Bulduk kimin içtiğini 😀başım deli ağrıyor..dün gece ne oldu bana biri bunu anlatsın??
Kurtuluş savaşında kaybettiğimiz tüm toprakları geri aldık,yemenden viyanaya kadar,aydaki ve uzaydaki istasyonlarının ruhsatlarını biz vermeye başladık,japonyadan ve almanyadan ucuz işçi getirttik,devaliyasyon oldu 1 TL 10 Euro 15 Usa doları oldu.Zeki müren bizi gördü ahanda bunlar oldu 😀
güzel bi geceydi herkeze teşekkürler ...
kıwanç yengeden izin alabilirsen tekrarlarız kardeşim 😛
SORATO şoförü SERAT benim adım 😛 hem mondeoda hem soratodayım , fındık çuwalsız gezmem 😛