SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gelen herkese teşekkürler, çok güzel bir gece oldu benim için. Tekrarladıkça güzelleşiyor birde bunu fark ettim ben 😉

bırak şimdi yediğimi içtiğimi sayar oldunuz 😀
Ben bi ara niyetlendim sayayım diye ama matematiğim yetmedi 🙂

ora işte, hani o gitmiştik ya hepbirlikte maşukiyede hani güzel bi mekan hani sizler çok hızlı içmiştiniz ya içecekleri haniiiiii 🙂🙂 işte orda uyur kalırsınız diye düşünmüştüm
Teklif ettim kabul etmediler 🙂

Kim hızlı içti yaw ben yavaş yavaş ilerledim kimse görmeden 😀 Gençler hızlı tabi yaşları itibarı ile atarlı onlar onları mazur görmek lazım. Ha mekana laf yok tam benim rahat edebildiğim ve eğlenebileceğim bir ortam çok sevdim 🙂
Kim ne içti ya?

başım deli ağrıyor..dün gece ne oldu bana biri bunu anlatsın??
Bulduk kimin içtiğini 😀

Kurtuluş savaşında kaybettiğimiz tüm toprakları geri aldık,yemenden viyanaya kadar,aydaki ve uzaydaki istasyonlarının ruhsatlarını biz vermeye başladık,japonyadan ve almanyadan ucuz işçi getirttik,devaliyasyon oldu 1 TL 10 Euro 15 Usa doları oldu.Zeki müren bizi gördü ahanda bunlar oldu 😀

1 gecede bunları yaptıysak her akşam buluşalım kardesim 😀

güzel bi geceydi herkeze teşekkürler ...

kıwanç yengeden izin alabilirsen tekrarlarız kardeşim 😛

guzel eglendıgımız bır geceydı ozellıklede araclarda muhabbetlerle masadakı muhabbetler benı benden alan seylerdı Atar ıyıdır🙂

güzel bi geceydi herkeze teşekkürler ...

kıwanç yengeden izin alabilirsen tekrarlarız kardeşim 😛

kimsin arkadaşım sen ?in misin cinmisin?şöför müsün?dozer operatörü müsün? 😀
forum kuralları gereği kendiniz tanıtmanız gerekiyor 😀..ilk mesaj üyelerimiz bölümüne olmalı 😱

---------- Post added at 12:55 ---------- Previous post was at 12:54 ----------

kıvancın bu işler için sürekli vizesi var demi kıvanç 😀

SORATO şoförü SERAT benim adım 😛 hem mondeoda hem soratodayım , fındık çuwalsız gezmem 😛

Ne oluyor beyler Serato Leğen Geçiyo Mondeo Onları Solluyo Çok atarlısınız......🙂 Bu güzel gecede Bizi Alacağı araba konusunda bi türlü aydınlatamayan mum ışığı gibi romantik eksoz gazı gibi zehirli Kıvanç Karaşopar kardeşime ayriyetten teşekkürü bir borç bilirim 😀 (Kıvanç silahın nerde 😀 )

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt