SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nerde kim uyuyacak hani ? 🙂 Orası derken 😀 Filiz hanım ?

ora işte, hani o gitmiştik ya hepbirlikte maşukiyede hani güzel bi mekan hani sizler çok hızlı içmiştiniz ya içecekleri haniiiiii 🙂🙂 işte orda uyur kalırsınız diye düşünmüştüm

ora işte, hani o gitmiştik ya hepbirlikte maşukiyede hani güzel bi mekan hani sizler çok hızlı içmiştiniz ya içecekleri haniiiiii 🙂🙂 işte orda uyur kalırsınız diye düşünmüştüm

Kim hızlı içti yaw ben yavaş yavaş ilerledim kimse görmeden 😀 Gençler hızlı tabi yaşları itibarı ile atarlı onlar onları mazur görmek lazım. Ha mekana laf yok tam benim rahat edebildiğim ve eğlenebileceğim bir ortam çok sevdim 🙂

Çok Güzel Bir Gündü İstanbuldan Bizi Yalnız Bırakmayan Varlıklarını Herzaman Yanımda Hisettiğim Dostlara Teşekkür Ederim Çarşamba Günlerini Geleneksel Hale Getirmemiz Her Buluşmamızı Daha Keyifli ve Kapsamlı Hale Getirdi Dönüş Yolunda Beraber Olamadık Kusura Bakmayın Bu Güzel Akşamda Kahkahası Muhabbeti Varlığı Bol Atarı Olan Herkese Teşekkürler 🙂 Bu arada Cezmi Abinin Yokluğu Gözlerimizi Arattı Açıkcası Keşke Gelebilseydi..🙁

Muhabbetiniz bol olsun aman keyfiniz boZulmasin afiyett Seker olsun

başım deli ağrıyor..dün gece ne oldu bana biri bunu anlatsın??

başım deli ağrıyor..dün gece ne oldu bana biri bunu anlatsın??

Kurtuluş savaşında kaybettiğimiz tüm toprakları geri aldık,yemenden viyanaya kadar,aydaki ve uzaydaki istasyonlarının ruhsatlarını biz vermeye başladık,japonyadan ve almanyadan ucuz işçi getirttik,devaliyasyon oldu 1 TL 10 Euro 15 Usa doları oldu.Zeki müren bizi gördü ahanda bunlar oldu 😀

39,141Konu
763,878Mesajlar
21,917Kullanıcılar
BeytullahBSon üye
Geri
Üst Alt