24
Kayıtlı Üye
btm ye gidip tedaviye ihtiyaç var
hemde nasıllllll 😱😱😱😱😱😱😱
Alkol almayan sürücü hazır her zamanki gibi....🙂
B.T.M diyorum direk kan'a karışım...:hosgeldin:😱
btm ye gidip tedaviye ihtiyaç var
hemde nasıllllll 😱😱😱😱😱😱😱
Ana benim adımda yazıyo vallahi ben yazmadım ulvi senin işindir ,aynı yermi yoksa barışın dediği yermi
dediğim gibi el yapımı o kıymetli bir parçaAbi O Avatar ne öyle Testere 6 olmuşun..😀
dediğim gibi el yapımı o kıymetli bir parça
arkadaşlar cuma buluşmasını ortak bir yer olan 18 Mart diye tabir edilen yerde yapmayı pilanladık.... karşıdan gelecek arkadaşlar için sölüyorum birinci köprüden geliş köprüyü geçtikten sonra FENERBAHÇE stadının ordan yani son çıkıştan cadde yönüne dönüş FENERBAHÇE sapağını herkes bilir oraya girmeden sapağı geçtiktan sonra 3 ışık sayıp sağdan girip direk 18 mart a gelmektedir......
demirhan şuanda yetkili arkadaşların buluşma için net birşey sölemelerini bekliyoruz beykozmu yoksa fenevbahçemi diye net birşey sölendiğinde buluşma altına telefonumu yazıcam telefondan daha rahat anlatırım 😱key:Usta şimdi ben Kavacık 'tan gelicem 🙂 Yalnız biliyorsun ben adres konusunda biraz sıkıntılıyım, bilen birisi google map 'den haritayı çıkartabilir mi benim için ? 🙁
Agaaaa Beykoz kesinlikle Beykoz 😀 😀 😀 😀 😀 anaaammm sevindirik oldum 😀 Beykoz olursa süper olur ya la, çünkü ben Kavacıkta çalışıyorum 6 'da mesaim bitiyor en erken ben gelirim 😀 Barış usta seni takip ediyorum, gözlerim üstünde 😀demirhan şuanda yetkili arkadaşların buluşma için net birşey sölemelerini bekliyoruz beykozmu yoksa fenevbahçemi diye net birşey sölendiğinde buluşma altına telefonumu yazıcam telefondan daha rahat anlatırım 😱key: