SCW İstanbul Genel Cuma Buluşmaları

Beyler büyük olasılık cuma günü gelemicem,mesai var %90.Cezmi Baba'yı da özlemiştim.Göremicem Yine.🙁
Artık pazar günü görüşürüz.Şimdiden herkese iyi eğlenceler

arkadaşlar cuma buluşmasını ortak bir yer olan 18 Mart diye tabir edilen yerde yapmayı pilanladık.... karşıdan gelecek arkadaşlar için sölüyorum birinci köprüden geliş köprüyü geçtikten sonra FENERBAHÇE stadının ordan yani son çıkıştan cadde yönüne dönüş FENERBAHÇE sapağını herkes bilir oraya girmeden sapağı geçtiktan sonra 3 ışık sayıp sağdan girip direk 18 mart a gelmektedir......

Usta şimdi ben Kavacık 'tan gelicem 🙂 Yalnız biliyorsun ben adres konusunda biraz sıkıntılıyım, bilen birisi google map 'den haritayı çıkartabilir mi benim için ? 🙁

Usta şimdi ben Kavacık 'tan gelicem 🙂 Yalnız biliyorsun ben adres konusunda biraz sıkıntılıyım, bilen birisi google map 'den haritayı çıkartabilir mi benim için ? 🙁
demirhan şuanda yetkili arkadaşların buluşma için net birşey sölemelerini bekliyoruz beykozmu yoksa fenevbahçemi diye net birşey sölendiğinde buluşma altına telefonumu yazıcam telefondan daha rahat anlatırım 😱key:

demirhan şuanda yetkili arkadaşların buluşma için net birşey sölemelerini bekliyoruz beykozmu yoksa fenevbahçemi diye net birşey sölendiğinde buluşma altına telefonumu yazıcam telefondan daha rahat anlatırım 😱key:
Agaaaa Beykoz kesinlikle Beykoz 😀 😀 😀 😀 😀 anaaammm sevindirik oldum 😀 Beykoz olursa süper olur ya la, çünkü ben Kavacıkta çalışıyorum 6 'da mesaim bitiyor en erken ben gelirim 😀 Barış usta seni takip ediyorum, gözlerim üstünde 😀

1)lejyoner
2)Absolut
3)kaptan
4)Ghost rider
5)mertkan
6)cuprali
7)kaan
8)Duvi
9)serkanreis
10)dmRhn

Güncelmiş 😀

Hangi beykoz barış🙂 beykoz pazar günü,fenerbahçe cuma günü🙂