Scw ailesi kahvalti organizasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Absolut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1- Absolut + selda
2- Kaptan + dilek + kızları 😀
3- Lejyoner + şengül + fıstık
4- Yekta + dilek + AREL
5- Kfy + filiz + can
6- poro kaan
7- Erkani + ?
8- Mertkan + Barış
9- Aykut+Aysun
10-Cupralı - ?
11- [MENTION=19]06 levent 534[/MENTION] + yeşim +2 (Ankara)
12- [MENTION=17541]RedLine[/MENTION] (Ankara)
13- [MENTION=3232]sourson[/MENTION] + 1 (Ankara)
14- [MENTION=631]igci_01[/MENTION] (Ankara)

Aslında güzel olur be [MENTION=24163]cuprali[/MENTION] Ali abi hı? Gerçi [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] Ulvi abi gelemiyor herhalde, [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] yani Selçuk abi 'de yazmıyor ismini ama bende gelebilirmiyim gelemezmiyim bilmiyorum, 🙁 zaten şu fuar 'dan dolayı mahçup düştüm. Hoş şu evin tadilatından dolayı başımı kaldıramadım ya hala devam... Son anda haber vermek sıkıntı yaşatırmı [MENTION=5017]Absolut[/MENTION] Barış ?

Demirim ben gelme niyetindeyim ancak 16sinda kayınpeder geliyor Malatya'dan.burada diş tedavisi var,ilgilenmek icap ediyor..kötü zamana denk geldi..Aklım kalacak ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor..:-((

Demirim ben gelme niyetindeyim ancak 16sinda kayınpeder geliyor Malatya'dan.burada diş tedavisi var,ilgilenmek icap ediyor..kötü zamana denk geldi..Aklım kalacak ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor..:-((

pazar günü kapalı dişçiler puhahapuhaha

ulvi ne dişmiş bee aylardır yazık adama bı hallolmadı

SÖKTÜRÜN KURTULUN DİŞLERİ ULVİ BABAYA ÇORBA ISMARLARIZ EKMEK DOĞRAR İÇİNE puhahapuhahapuhahapuhaha

• Beğen
Reaksiyonlar: Duvi
39,173Konu
763,951Mesajlar
21,997Kullanıcılar
fatih35mSon üye
Geri
Üst Alt