-Benzinli motorları rakiplerine göre canavar gibi. Örnek vermek gerekirse, 1.4 16V Clio ile FSI Golf'leri dumur ediyodum.
85hp'lik Clio dizel ile kalkış ve rolling'de 150hp'lik otomatik vites araçları geçiyorum 140km/h civarı hızlara kadar.
-Servisin hatasını araca mal etmek bence yanlış.
-Bu konuda bişey diyemicem. Bizde 2 adet 0km Renault aldık ve başımızı 1 kere bile ağrıtmadı. Ağrıtsa bile Renault'lar hakkındaki fikrimin değişeceğini sanmıyorum. O kadar cacık araçlar olsa en çok satılan araç olmazdı ülkemizde. Özellikle şirket elemanlarına, içlerine etsinler diye verilmezdi sanırım.
-Bahsedilen genellemeler hakkında yine birşey diyemicem 🙂 Siz aldığınız her Renault'da talihsizlik yaşamışsınız, ben bindiğim hiçbir Renault'da çıt sesi bile duymadım; hoş Seat'ların neredeyse hepsi tangır tungurken Renault'ları bu şekilde eleştirmek bence objektif olmaz 🙂
benden objektifini de zor bulursun Ayberk
🙂
ya tabi herkesin kendi tercihidir, benim Renoyla yaşadığım sorunlardan sonra ben kendi adıma kapının önüne koymam diyorum. sorun yaşamayanlar için, özellikle dizel renolar çok ekonomik bir tercih. bir de renonun çok tercih edilme nedenini bı kadar basitleştirmemek lazım, biliyorsun bizim ülkemizde atıyorum Volvo nun ikinci eli yok diye alınmaz diyen zihniyet çok. renoda da bu iş tam tersi olduğu için, adam hafif yük taşımaya bile gözü kapalı megan almaya gidiyor
🙂
benim performans sorunu yaşadığım araç megan, ama bilmiyorum tabi bizim yaşadığımız problemler sonucu da performans açısından yeterli gelmiyor olabilir. ayrıca benim performanstan kastım ne roll ve drag, araba eşşek eşşek
🙂 normal kullanımda bayık bir araba yani
ayrıca şirket elemanlarının içine etmesi için renodan daha mantıklı bir araç aklıma gelmiyor, daya sümbülü gitsin
🙂
servisi arabaya mal etmemek lazım tabi ama arabayı elbet bir şekilde servise sokcaksın, ve bu sokacağın servislerden 3 tanesini denedim ve pek memnun kalmadım. arabaya mal etmek yanlış ama her servis böyleyse almamak için geçerli bir neden bence
evet dediğin doğru bizim Seatların da her yeri tangır tungur, özellikle bizim gibi yay kullananların, ama şu ana kadar ne vites topuzumun derisi attı ne direksiyonumun, ne plastiğim soyuldu ne de tuşlarımın boyası attı maşallah
🙂 tekrar söylüyorum yanlış olmasın ben de arabamın iç malzeme kalitesini beğenmiyorum
daha açık ve net şekilde ifade etmek gerekirse, benim niyetim kimseye reno alınmaz, kapının önüne koyulmaz yada aman kendinden uzak tut demek değil. benim yaşadığım tecrübelerle, kendim için konuşmam ve düşünmem gerekirse " ben reno almam artık" diyorum