R32 Biturbo.........

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeonRider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam ayarında olmus,2 tane K04 var abartısız surus keyfı 10 numara R32🙂

Türkiyede fuar arabası olarak kullanılmış doğuşun supercharger ile hazırladığı mavi renkte bir 4 kasa mevcut fiyat uçuk ama araç muazzam insanı düşündürüyo 🙂 fakat ekonomik açıdan Türkiye için çok sakıncalı bir model hem vergi hem yakıt...... 🙁

Türkiyede fuar arabası olarak kullanılmış doğuşun supercharger ile hazırladığı mavi renkte bir 4 kasa mevcut fiyat uçuk ama araç muazzam insanı düşündürüyo 🙂 fakat ekonomik açıdan Türkiye için çok sakıncalı bir model hem vergi hem yakıt...... 🙁

onun ılanını gordugumde b anda elım ayagım gıttı serhat 😀 hanı fıyatına da deger desek vergıden yatar o ıs 🙂 bunu cok cıddı soyluyorum 50 mılyara boyalı cupra alcagıma 53 mılyara o arabayı alırım🙂

onun ılanını gordugumde b anda elım ayagım gıttı serhat 😀 hanı fıyatına da deger desek vergıden yatar o ıs 🙂 bunu cok cıddı soyluyorum 50 mılyara boyalı cupra alcagıma 53 mılyara o arabayı alırım🙂

Kesinlikle vergisi bizi çıldırtır hadi yakmasın diye az biner keyif yaparsın ama bi ara grisi vardı satıldı eski Erdal Acar ın arabasıydı sakaryadan tekrar istanbula satıldı biz o zaman sakarya ile 40milyara anlaşmıştık parayı toparlıyamadık derken genç bi çocuk 52 milyara almış 4 ay sonra 😀 araçla göztepe de denk geldim çocuk çok yakıyo abi LPG taktırıcam dedi kriz geçirdim 😀

hahaha kafayı yemıs o heba edıcek arabayı 😀 deseydın al gulum ver gulum yapalım 😀

hahaha kafayı yemıs o heba edıcek arabayı 😀 deseydın al gulum ver gulum yapalım 😀

Abicim adam arabaya 52milyar vermiş zaten yemişler çocuğu biz 3 ay falan olmuştu 40milyara konuşalı 🙂 ama genede fena makinaydı bakmak bile içimi yaktı...

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt