Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
739 Lira'ya aldım mağaza indirimi var dediler bana..
Bimeks'te 749 Lira'ydı sorduğum dönemde 10 gün önce, Teknosa'da da 799 Lira'ydı..
özellikle sordum hayırdır neden tekrar düştü falan diye..Kozyatağı Carrefour Teknosa'nın en çok sattığı mağazalardan biriymiş o nedenle düşürmüşler..aynı şekilde Bimeks'teki o fiyat genel olarak mı mağaza indirimi mi bilmiyorum kardeşim..
---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
Safa aleti kurup ayarlarını yaptıktan sonra Shift'i yükleyip kapattım..
ayarlar sırasında 'net için de ayar istedi o kısmı atladım..ethernetle bağlicam ne zaman bilmiyorum ama o zaman söylerim kardeşim.. 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.