TORO_BLANCO
Kayıtlı Üye
bugün 5 oyun + chip 100 tl ye yaptırdım
ben niye zevk alamadim bu gt5 den beklentilerimi mi cok yuksek tuttum acaba, hala seneler once pc de oynadigim colin mcrae 2 deki keyfi bulamadim 😕
oyuna haksızlık etme abi.. 🙂
ralli konusunda da ilerlerdikçe görüceksin zaten..lisanslarla uğraşman oyunun başında faydalı olur..
Ben çok şans verdim Yiğidim bir türlü alışamadım allahtan kardeşim oynuyorda boşuna köşede durmuyor 😀
Direksiyonla bile keyif vermiyor oyun,tekrar diyorum grafikler çok basit kendini kandırma 😛
Bu arada 2 yeni oyun daha siparişi verildi bakalım. (Medal+Call of Duty)
+1903
Ben çok şans verdim Yiğidim bir türlü alışamadım allahtan kardeşim oynuyorda boşuna köşede durmuyor 😀
Direksiyonla bile keyif vermiyor oyun,tekrar diyorum grafikler çok basit kendini kandırma 😛
Bu arada 2 yeni oyun daha siparişi verildi bakalım. (Medal+Call of Duty)
bugun itibariyle CFW 5.56 yükledim makinaya 36 adet oyunum var ve hepsi çalışıyor aynı anda psn de kullanabiliyorum online da oynayablliyorum... herkeze tavsiye ederim 😀😀
bugun itibariyle CFW 5.56 yükledim makinaya 36 adet oyunum var ve hepsi çalışıyor aynı anda psn de kullanabiliyorum online da oynayablliyorum... herkeze tavsiye ederim 😀😀
adam GT5'i sevemedi.. 😀 😀
1997den berı ps sahıbıyım en hayak kırılıgı bu sene gt5 yasadım 🙂 bende kullanmıyordum su sıralar bana oyun onersene tımur kardesım 🙂