Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

PS3 Sohbetleri...

evet beyler bende yarın kısmet olursa ps3 alıcam. pes 10 allahın emri zaten. oyun olarak varmı önerceğiniz bişeyler gta 4 e çok bomba diyolar mesela?
 
güle güle kullan İbo'cum.. :)
 
daha 'nete bağlamak nasip olmadı o nedenle bilmiyorum..
wireless kullanmıyorum ben 15-20m'lik ethernet kablomu bulamadım uğraşcak zaman da bulamadım tekrar yaptırmak için.. :S
 
neyse yiğit bi alıyım kuruyimde burdan yardımcı olursunuz bana artık netten fln çevirirz bişeyler.
 
yapma be güzelim seni derhal online oyunlara bekliyorum. gerçi shift hakkındada olumlu şeyler duydum ama. çok pahalı bu oyunlar :D öyle ha 3-5 tane alıyım olmuyo:D. bu sırada mag diye bi oyun var onada efsane diyolar. safa özellikle senin varmı bi bilgin?

Mag'ı henüz incelemedim ibrahim fazla zaman bulamıyorum oynayamaya ama grafikte en kral dersen Killzone 2 ve Uncharted 2 yi öneririm. Ayrıyeten Fifayıda tavsiye ederim muhteşem pro futbol oyunudur pes e gore. Fifada sürekli avrupa sıralamasına girmeye calısmısımdır. Bi aralar kafayı takmıştım 89. sıradaydım fakat sonra bıraktım bagımlılık yapıyor ama kendinize guveniyosanız ilk 5 e girerseniz newyork a turnuvaya katılıp buyuk para ve araba ödüllerinden birine sahip olabilirsiniz. Bu arada ps3 den soğumaya baslıyorum bikaç ay içinde xbox360 alıcam galiba grafigi falan daha üst düzey. Ayrıyeten mw2 de falan kasma yapmıyormuş kesinlikle. Tek eksisi teknolojisi biraz eski ve oyunları yaygın değil vs vs...
 
psn daha oluşturmadım :S

oyunlar:
The godfather the don' edition
terminator salvatıon
the darkness
need for speed shift
gta 4
uncharted
pes 2010
 
Safa Xbox'ta süper bi yarış oyunu var geçen karşılaşmıştım kısa bi adı var Forza değil..
 
Geri
Üst Alt