Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Pratik Bilgiler..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
aracı yıkattıktan sonra aynalarda kalan suları nasıl tamamen dışarı çıkarıyosunuz mesela ben kasıp mendille emdirmeye çalışıyorum hepsini..

araç içinde ya da dışında temizliğinde vs. yani her şeyinde pratik olan bilgileri paylaşırsak herkesin hayatı kolaylaşır.. :)
 
len yiğidim f1 den daha faydalı bir konu açtınya rakı balık benden
 
Cezmi Abi'm kalbimi kırdın açtığım bi sürü her türden konu var ya.. :(
 
petrolde makine ile tazikli suyu tuttuktan sonra bir kova ilaçlı suyu tavandan aşagı döküp o ilaç süzülene kadar peluşla aracın etrafında bir tur atıp kapı içleri dahil temizliyorum jantlar ve çamurluk içini en son yapmak kaydıyla tekrar makine ile tazikli suyu tuttuktan sonra fiberli bezle kurulamaya başlıyorum cam beziylede camları silince birtek leke kalmıyor ardından kurulama işlemi biterken zaten lastiklerde kurumuş oluyor parlatıcıyı süngürle iyice yedirdikten sonra bir ilaçlı bezle aracın içindeki bütün plastik parçaları siliyorum daha önceden aracın içini 1tl atıp süpürgeyle süpürmekte fayda var

bu işlem 3-4 günde bir yapıldıgından cok kısa sürüyor bunun dışında ayda bir yaptıgım sogan çuvalı uygulaması var:)

aracın içini tamamen süpürdükten sonra halı şampuanı ve sogan cuvalını alıp tavandan başlayarak sürtüyorum koltuklarıda yaptıktan sonra tabandaki döşemeyide temizleyip aracın içini bitirmiş oluyorum sogan cuvalı kiri çıkarıyor halı şampuanıyla beraber kullanıyla ama üzerinden birde ilaçlı bezle geçmekte fayda var....
 
Geri
Üst Alt