tugra kazım
Kayıtlı Üye
maşallahh kardeşimm:seat
Yazılım: Paşaoğlu ile tamamlandı 🙂 Vakit darlığından dyno'ya çıkmadım. Ancak 145-150 bg 300+ tork şeklinde olduğunu tahmin ediyorum. Şürüş inanılmaz değişti. Az önce eve gelirken korktum 🙂 Şürüş karakteri babamın 140'lık Passat'ı anımsatıyor. O yüzden değerlerin bu şekilde olduğundan şüphem yok. 🙂
Hayırlı olsun kardeşim. Gaza yüklendiğinde ara hızlanmalarda patinaja giriyor mu ? Patinaja girdiğinde esp sürekli yanıyor mu? Birde hangi yazılım ve fiyatı?
Çağrı en kısa zamanda arabanı denemek istiyorum🙂 yazılım olayını ciddi merak ediyorum tepkiler nedir söylenenler hep iyi yonde gözüküyor..Teşekkürler 🙂 Henüz uzun boylu denemedim ama yolda 3 araba azıcık yürür gibi olduk. Patinaj, sarma falan hiç bir şey yok. Ancak benim araba DSG. O yüzden bir farklılık olmuş olabilir. Yazılım Paşaoğlu'nun custom kendi yazılımı. 650 liraya yaptırdım.
hayırlı olsun çagrı dsg kullandıgın için yaptırmaktan çekindigini hatırlıyorum nasıl fikrini değiştirdinYazılım: Paşaoğlu ile tamamlandı 🙂 Vakit darlığından dyno'ya çıkmadım. Ancak 145-150 bg 300+ tork şeklinde olduğunu tahmin ediyorum. Şürüş inanılmaz değişti. Az önce eve gelirken korktum 🙂 Şürüş karakteri babamın 140'lık Passat'ı anımsatıyor. O yüzden değerlerin bu şekilde olduğundan şüphem yok. 🙂