Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yıllar önce actığımız dünyada önemli bir web site olmasına rağmen parasızlıktan ellerinden kacırdıkları ama bizimde ilgilenmediğimiz gurubumuzun rock üzerine kurulu web sitesi adı
Bundan 5 yıl önce basladığım knight online diye bir oyunda charımın adı idi onunla çok yüksek seviyelere geldim ve ücret karsılığı sattım onun geriye tek kalan bu ism Byefsane 😀
1995 yılında aldığım Jerky Boys filmin soundtrack albumundan sonra Jerky nickini kullanmaya başladım. Çok farklı anlamlara gelen bir kelime Jerky aslında 🙂 Jerk edepsiz bişey 😀, jerky'de hem salak hemde sıkı, sert anlamına geliyor ama ben hoşuma gittiği için kullanıyorum herhangi bir anlam yüklemedim. Oyunlarda ve yabancı forumlarda jerkyist'i kullanırım. Jerky ve İstanbul'un İst'i 😀 işte böyle
Almanların efsane F1 Pilotu,Gelmiş geçmiş,büyük yetenek..O bir yıldız,O bir tutku....Michael Schumacher.... lakabı schumi olarak geçtiği için ve bende büyük bi hayranı olduğum için küçüklüğümden beri heryerde schumi nickini kullanıyorum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.