vergi nekadar usta bunlarabiri alsın su aracı yoksa ben alacagım....
bence hıc golf R ye felan gırme
en ıyısı bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-2003-model-golf-r32/detay/
Evo 10 gitmeyen bi araba Taha tavsiye etmem yani soyle diyim gt35lisi KUK cupra kadar gidiyo, Haftada 1-2 gün kullanacam diyosan Evo9 al yüklersin yaktığın benzinin hakkini alirsin. Yada benim gibi STI al Boxer sesinden mest ol🙂Bu arada carsamba erzuruma gelme ihtimalim var musait olursan gorusuruz.
Evo 10 gitmeyen bi araba Taha tavsiye etmem yani soyle diyim gt35lisi KUK cupra kadar gidiyo, Haftada 1-2 gün kullanacam diyosan Evo9 al yüklersin yaktığın benzinin hakkini alirsin. Yada benim gibi STI al Boxer sesinden mest ol🙂Bu arada carsamba erzuruma gelme ihtimalim var musait olursan gorusuruz.
yapma ya neden ole agır kalyo ahmet ab ? ozaman aradakı fıyat farkına cupra alıp gt30 takarım ucarım
Tahacım evo8 le 9 arasında dağlar var yürüyen,motor,turbo,koltuklar vs ama tabiki kullan bi evo tecrübesi yaşa ama madem bu işe ciddi para ayirdin evo9u tavsiye ederim. Tabi 4 cekerde heran motor kırma ihtimalide var ben motor yapan cok evo10 gordum🙂 Geldigimde cag kebabı yermiyiz🙂