mercekli BNB 67..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kral_mzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dursun yapar güzel olmazmı Erhanım 🙂 10 numara oldu tamponu yerine takana kadar cebelleştik ama sonunda taktık.. bugünde bi aşağı yukarı ayarsızlığı vardı onuda hallettik olay tamamdır... ben önceden önümü göremiomuşum ya onu farkettim 😀

dursun ustam 1 tane MaşalLah dielim 3 arabayı bi anda halledior.
tabi ya önceden göremiomuş gibi gelio çok normal 😀 xenonlar merceksizde çok daha iyi aydınlatıyor bide bi snn sisler mercekli olunca kıskandım😀 tm ben bi proje buldum dedim dursun usta snn sisleri gösterdi moralim bozuldu

dursun ustam 1 tane MaşalLah dielim 3 arabayı bi anda halledior.
tabi ya önceden göremiomuş gibi gelio çok normal 😀 xenonlar merceksizde çok daha iyi aydınlatıyor bide bi snn sisler mercekli olunca kıskandım😀 tm ben bi proje buldum dedim dursun usta snn sisleri gösterdi moralim bozuldu

aynen aynen maşallah kardeşime 🙂 bende sislerin mercekli olmasına uyuz oldum 😀 farlara koysalardı tam süper olacaktı...yada ikisinede koysalardı çok daha güzel olurdu 🙂

aynen aynen maşallah kardeşime 🙂 bende sislerin mercekli olmasına uyuz oldum 😀 farlara koysalardı tam süper olacaktı...yada ikisinede koysalardı çok daha güzel olurdu 🙂

abi gene snn sislerde var bende 2 sindede yok tu yaptırdım işte 😀

hayrını gör kardeşim... senin aslan çok güzel maşallah... sade ve alımlı.. 😱key:

eyw çok saolasın snn arabada öle kırmızı ibreleri görünce jetta nın mor mavi ibreleri aklıma geldi ahhh ahhh 😀 ozamanlar beyaz istiodum şimdiki beyaz ama şimdide onu özlüorum 😀

Ömer... aslında senin arabadaki ledleri maviyemi çevirsek acaba🙂

eyw çok saolasın snn arabada öle kırmızı ibreleri görünce jetta nın mor mavi ibreleri aklıma geldi ahhh ahhh 😀 ozamanlar beyaz istiodum şimdiki beyaz ama şimdide onu özlüorum 😀

aynen bende o mavi-kırmızı ibrelere hastayım... bende kırmızısı var ama mavisi eksik 🙂

kanka ben yarın aksam gıdıyorum gene dursuna gel yaptır yarın aksam hem sohbet ederız 😀 levent abı ne mavısı ya 😀

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt