mercekli BNB 67..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kral_mzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dursunda yaptırdım fakat bıraz once konustum dursunla sorun yarın ortadan kalkıyor hos bırazda benım yuzumden oldu adamı acele ettırdık 🙂

dursun usta sanatkar bu konuda halleder 🙂 makyajli kasanin orjinali dursun usta farlari artik 🙂

güle güle kullan yavru.. 🙂
merceğin çevresini simsiyah yapmasaydın keşke..

Hayırlı olsun kardesım benım ama cok kotu olmus ya 😀 bendemı yaptırsam dıe dsunuyorm 😀

hayırlı olsun Ömer'im güle güle kullan...

siyah olması farları biraz boğmuş gibi ama canlı görmek lazım 🙂
farlar önümü göstermiyo diye ağlicağına al stepneden tornavidayı far ayarını yap 😀

Murat ben canlısını gördüm güzel duruyor gerçekten yakışıklı oldu... Birde Ömer önünü görebilse tam olacak.. aydınlatmıyo diyip duruyo 😀

kardeşim güle güle kullan 😀 çok güzel oldu gerçekten fakat sen xenonlu iç aydınlatmasından bahsetmemişin süpriz konumu açıcan ne yapıcan 😀 senn arabanın içi dün bayabi ışıldıodu neden acaba 😀

hayırlı olsun Ömer'im güle güle kullan...

Murat ben canlısını gördüm güzel duruyor gerçekten yakışıklı oldu... Birde Ömer önünü görebilse tam olacak.. aydınlatmıyo diyip duruyo 😀

levent abi snn aydınlatma nasıl oldu 😀 ben duramadım kaçtım tampon takılana kadar

levent abi snn aydınlatma nasıl oldu 😀 ben duramadım kaçtım tampon takılana kadar

dursun yapar güzel olmazmı Erhanım 🙂 10 numara oldu tamponu yerine takana kadar cebelleştik ama sonunda taktık.. bugünde bi aşağı yukarı ayarsızlığı vardı onuda hallettik olay tamamdır... ben önceden önümü göremiomuşum ya onu farkettim 😀

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,921Kullanıcılar
fireman2603Son üye
Geri
Üst Alt