Hocam RX8 arabalara ben de çok merak salmıştım, gerçekten çok güzel ve keyifli arabalar. hatta jeremy clarkson'un sürdüğü bir bölüm var topgear'da, kendinden geçiyor Jeremy sürerken keyiften
Alt devirlerde cansız üst devirlerde canlı demek haksızlık olur; zaten arabayı 4500 devirin altında kullanmaman lazım.
Yüklendikçe ömrü kısalan değil ömrü artan bir motor. Turboya felan zaten bulaşma. Hızıda performansıda sana yeter, yol tutuşu zaten aynı paraya alacağın arabalardan daha keyifli. Amerikada 300bin km gören örnekler var. Elde kalan motorlar tamamen Türkiyedeki servislerin bilgisizliği ve sürücülerin acemelikleri yüzünden oldu.
Dikkat edeceğin hususlar:
1-) kısa mesafe gitmeyecekesin mümkün oldukça, çalıştırdın, markete kadar geldin kontağı kapattın, sonra yine çalıştırdın vs vs. yapmamaya özen göstereceksin.
2-) fırsat buldukça devirli kullanmaya özen göstereceksin.
3-) Yağ kullanımına çok dikkat edeceksin, asla pahalı sentetik yağ koydurmayacaksın (koyan servisler oldu), mineral yağ kullanacaksın. RX8'lerin yağ yaktıkları doğrudur. yanında yağ taşıyıp arabanı ara sıra kontrol edeceksin. normalde 10binde olsada sen 5bin km'de bir yağ değiştireceksin. Kısaca arabanı seveceksin.
4-) Soğuk havalarda motoru çalıştırdıktan sonra motor ısınana kadar aracı hareket ettirmeyeceksin.
Bunları yaparsan araban canavar gibi gider, örnekleri de var. Arkadan çekişli %50 %50 ağırlık dağılımına sahip safkan bir japon aracın olacak. 9000 devir çevirerek vites değiştirmenin keyfini yaşayacaksın
Ben bu kadar nazlı bir arabayı ancak ikinci arabam olarak alabileceğime karar vermiştim en sonunda. kısmetse 2-3 seneye araba değiştirmek yerine birtane'de RX8 alacağım.
NOT: 2. el almak çok riskli. Önceki sahibi arabaya nasıl baktı, hangi servise gitti araç, bunları öğrenmen daha sonrada servisi araştırman lazım. Mazdaclubtr'deki arkadaşlardan servisler hakkında bilgi alabilirsin.