Makine ile polisaj yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Babamın dükkanında bazen bende yardım ediyorum 🙂 3 senedir felan makine ile pasta çekiyorum 🙂 İlk başlarda yaptığım hatalar vardı ama şimdi sıkıntı yok 🙂 Hayırlı olsun bu arada makinen...

Bu dediklerinin hepsi kaç lira tutuyo..?Al demesi kolay..😀

abı bu ıse gıreresen parayı dusunmıceksın ... benım masrafım uctu gıttı bugun makıneye 170 lıra verdım yanı .. hastalık hobı sonucta

---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:41 ----------

Babamın dükkanında bazen bende yardım ediyorum 🙂 3 senedir felan makine ile pasta çekiyorum 🙂 İlk başlarda yaptığım hatalar vardı ama şimdi sıkıntı yok 🙂 Hayırlı olsun bu arada makinen...

saolun tesekkur ederım .. ne dukkanı var malzeme falan satısımı yoksa 😀 varsa ped satın alcamda bıraz

Kil için bi konu acalım ozaman en guzel o olcak .. bıde suyun bıraktıgı kırec lekesını kil gecırır cam ızınıde geıcırır boyada purussuz temız bı yuzey bırakır hanı o cıkmayan herseyı alır ıste😀

walla kardeşm açalım yapalım bişeyler ..acayip canımı sıkıyo arabanın heryeri leke dolu ..

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:42 ----------

murat peki yurtdışından makul fiyata getirebilcegimz ürünler killemi sınırlı sadece .

walla kardeşm açalım yapalım bişeyler ..acayip canımı sıkıyo arabanın heryeri leke dolu ..

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:42 ----------

murat peki yurtdışından makul fiyata getirebilcegimz ürünler killemi sınırlı sadece .

kılle sınırlı degıl tabı cok malzeme var bu ısın yerı ıngıltere ordangelıyor ama kargo cok tutuyor en buyuk problem o zaten o olmasa hersey cok guzel olucak ... menzerma urunlerı var mukemmel cızık alıyor yakın zamanda kendıme onları getırtcem mesela makıne ıle mukemmellık ssaglıyor resmen

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt