LPG taktırcam çok acil yardım..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gmmetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gmmetin

Kayıtlı Üye
1 hafta önce 2008 model leon stylance 1,6 motor 8v aldım, lpg taktırcam, allah rızası için hangi model marka taktırayım herkes birşey söylüyor kafam karıştı, atiker odb 2 düşünüyorum fiyatıda güzel ne dersiniz...

atiker odb 2 montajınıda iyi yaptıklarına inanıyorsan yaptır kardeşim.
ayrıca üyelerimiz kısmında kendinizi tanıtan bir konu açarsan çok seviniriz.

açarım elbette yeniyim o yüzden kusura bakmayın...kafam çok karışıkta

Bende aracı yeni aldım ve ilk iş lpg taktırmak oldu.Çok araştırdım ve çıkan sonuç Lovato OBD 2 sistem oldu.Lovatonun başka sistemleride var ama OBD 2 olan arza ışığını yakmıyor.Zengin ve fakir yakıtını kendi ayarladığından dolayı.Yani sistem lpg ayarını kendi seyir halindeyken yapıyor.

OBD 2 sistemi atikerde var bende onu taktırmayı düşünüyorum zaten ama lovatanın odb 2 nin fiyatı 1750 lira, atikerin odb 2 950 lira, zaten 2-3 yıl binerim arabaya, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yinede çok kararsızım

Siz kafanızda bitirmişsiniz olayı atiker olacak.Ama başım ağrımasın derseniz lovato derim iyi araştırrırsanız 1600 e bitirirsiniz.

zavolli- brc- lovato bende fikrim sıralaması 😉) birde ustaya güven meselesi var ustayıda göz önüne alarak karar vermelisin..

Bende Atiker obd 2 kullanıyorum.Montajı iyi olursa işini görür.O kadar paralar vermeye gerek kalmaz...

Ben de AKL var, memnunum, yakıtı iyi, yalnız klima çalışırken küçük vitesleri (2-3) hissettiriyo, ama normal olduğu söylendi...

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,925Kullanıcılar
KkkkkkkkSon üye
Geri
Üst Alt