Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 hafta önce 2008 model leon stylance 1,6 motor 8v aldım, lpg taktırcam, allah rızası için hangi model marka taktırayım herkes birşey söylüyor kafam karıştı, atiker odb 2 düşünüyorum fiyatıda güzel ne dersiniz...
Bende aracı yeni aldım ve ilk iş lpg taktırmak oldu.Çok araştırdım ve çıkan sonuç Lovato OBD 2 sistem oldu.Lovatonun başka sistemleride var ama OBD 2 olan arza ışığını yakmıyor.Zengin ve fakir yakıtını kendi ayarladığından dolayı.Yani sistem lpg ayarını kendi seyir halindeyken yapıyor.
OBD 2 sistemi atikerde var bende onu taktırmayı düşünüyorum zaten ama lovatanın odb 2 nin fiyatı 1750 lira, atikerin odb 2 950 lira, zaten 2-3 yıl binerim arabaya, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yinede çok kararsızım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.