Leon Cup(i)ra :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah fıstık gibi 🙂

Bu arada imageshack'tan uploadlar patlamış 🙂 , bundan böyle fotoğrafları görebilmek için register yapılması gerekiyor. Alternatiflere yönelmek gerek 🙂

bu araç eski kev cupra doğukanın arabasıydı çok iyi gittiğini çok canlı biliyorum walla pişman olmazsınız kesinlikle hayırlı olsun

pardon anlamadığım bi nokta kev cupra nedir? birde maşallah rengi duruşu çok guzel nazardan saklasın rabbim.

Maşallah, güle güle kullanın. Bu arada dediğiniz olay benim de başıma geldi arabayı aldığım ilk gün eksozdan arabayı bağladılar.

pardon anlamadığım bi nokta kev cupra nedir? birde maşallah rengi duruşu çok guzel nazardan saklasın rabbim.

Kevın dıye b elemanın arabasıydı bu araba plakası da o donemde KEV di,arabanın ustune yapıstı KEV cupra dıye,mod dunyasında bazı arabalar plakası ıle anılır bu da onun getırısı 🙂

bu arada techte ımage nın b sure calısmıcagı domaının regısterlencegı flan yazılmıs sıte yonetımı yazı gondermıs image e,serbay duyrulur🙂

arkadaşlar www.photobucket.com u deneseniz diyorum. ben yaklaşık 5 senedir kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. ustelik imageshack.us sitesine göre çok daha hızlı çalışan bir site. bu arada anladım ne olduğunu biliyorum bazı arabaların plakasından anıldığını. ben sadec cuprada başka b tip mi çıktı diye yadım.

maşallah kev bir ara istanbulda satılırken baktım bu araca

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt